Fullt ös medvetslös!

Igår insåg jag och Malin snabbt att vi skulle bli galna innan helgens slut om vi bara satt i lägenheten med barnen så vi beslutade att åka till Leos lekland och rasta småttingarna. Klokt beslut! Kidsen hade galet skoj och jag och Malin hann ta igen oss lite. Fast helt ärligt så hade även vi rätt skoj i den stora klätterställningen och de stora rutchkanorna ;-) Dock måste vi nog såhär i efterhand erkänna att vi kanske är aningens för gamla för att leka på det där sättet . Malin kom hem med en ond fot och jag kom hem med en ond svanskota.


Alvin i det stora bollhavet på Leos. Lyckan är total!
(ursäkta den usla bildkvaliten...varken jag eller Malin hade lyckats få med oss en kamera så jag fick fota med mobilen)

Idag har vi dock bara varit här hemma och tagit det lugnt. Efter gårdagens flängande så kände vi (vuxna alltså) att det var dags för en slappardag. Så här har vi traskat runt i pyjamas till långt in på dagen.

Alvin och Jessica myser i soffan och tittar på disneydags (eller ja jessica tittar i alla fall på TV..Alvin tittar mest på Jessica)

Alvin är i sjunde himlen här. Han älskar att ha barn på besök och traskar snällt efter Jessica hela tiden. Han har varit på riktigt bra humör mest hela tiden trots på tok för lite sömn. Tydligen behöver inte ettåringar någon sömn alls nästan när dom har barn på besök. (enligt ettåringen själv i alla fall)


Jessica försöker lära Alvin att leka med barbiedockor. Lite seg lek enligt Alvin men han sitter snällt där en liten stund i alla fall.

Alvins problem med ögonen har dock inte blivit bra än. PÅ dagtid går det rätt bra då rinner det inte så jättemycket men så fort han sover så kladdad dom igen rejält.

Stackaren imorse när han vaknade. Han kunde knappt få upp ögonen innan vi rengjort dom.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Det är bara att du plockar fram mini-bollhavet nu då;D



Såg ju aningen jobbigt ut att vakna upp blind! Hoppas det går över snart...=)

2009-01-25 @ 21:25:29
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: Sofia

Det är bara att du plockar fram mini-bollhavet nu då;D



Såg ju aningen jobbigt ut att vakna upp blind! Hoppas det går över snart...=)

2009-01-25 @ 21:25:31
URL: http://thedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0