Shopping med stort S!

Gårdagen var en riktig slösa-pengar-dag. Jag började dagen lite blygsamt med att shoppa ett par Molo-byxor från elva små trolls stora vinterrea. Det fick bli ett par i storlek 68 tänkta att använda som knickers till sommaren.

bild lånad från www.elvasmatroll.se

Alvin var dock inte så värst road av det här med klädshopping så han som inte skulle få sova innan avfärden till Ikea slocknade i soffan bredvid mig. Han gick själv och hämtade napp och nalle och sen slog han sig ner i soffan och bara minuter senare somnade han sittandes där. Han såg dock så söt ut så jag hade inte hjärta att väcka honom. La honom ner och lät honom sova en liten stund.



Efter lunch bar det dock iväg till Haparanda för den stooora shoppingen. Där var vi minsann inte vidare blyga av oss. Men som Sofia redan skrivit i sin blogg så är Ikea stället där det är galet billigt att gå igenom kassan när man handlat massor med möbler men galet dyrt när man bara plockat på sig småkrafs. Som ni säkert förstår blev det alltså galet billigt för oss att ta oss ut från Ikea ;-)
Vi fick med oss hem massor med bra grejer, bla tv-bänk, sängbord, stort skrivbord, hallmöbel, söt fotölj plus två stolar till Alvin och massor med mer skoj saker. Bilder på det här från ni dock vänta med tills vi skruvat ihop allt och fått lite ordning här hemma. Bilfärden hem blev en annorlunda upplevelse. Med tanke på mängden saker vi handat så kan man ju tro att vi hyrt släp..men inte då. Vi var optimistiska och räknade med att allt skulle gå in i bilen (då var vi redan 3 personer + Alvin i stor bilstol som tog upp plats) Efter att ha placerat mig till hälften sittandes på ett nerfällt säte och med huvudet mot en tv-bänk så lyckades vi knöka in alla saker i bilen. Den enda som inte hade grejer i famnen på hemfärden var chauffören.
Alvin gillade det här med Ikea-besök och möbelshopping bra mycket bättre än morgonens kläshopping. På Ikea var han på riktigt bra humör och satt mest i kundvagnen och skrattade och dessutom sov han hela bilresan dit och hela bilresan hem.

Klart att möbelshopping är roligare - då får man ju skruva hur mycket som helst när man kommer hem ;-)


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hörrö bruden, du har fått en award på min blogg;)

Skicka den vidare or not... med jag gillar iaf dinmammablogg:D

2009-01-18 @ 17:00:11
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: Sofia

Det är ju det som är sporten med ikea... att knöka in allt i bilen efteråt;)

Så om vi ska dit någon mer sväng och inte behöver möbler eller stora tavlor så måste vi ju nästan köra dit med en bubbla - bara för utmaningens skull att knökfylla bilen och ändå ta sig hem;P

2009-01-18 @ 21:25:51
URL: http://thedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0