Inskolning

Snart är första veckan med inskolning avklarad. Det har gått hur bra som helst och Alvin har inte varit ledsen en enda gång (förutom när jag tvingat hem honom därifrån varje dag vill säga) Idag skulle han få sova middag där för första gången men det gick inte riktigt som planerat. Han hade inte alls ro att ligga still och lyckades inte somna men det gick bra ändå. Han klarade sig utan sömn tills det var dags att åka hem 13.30. Då somnade han i bilen på två sekunder och sov ända till 16. Han vaknade inte ens när jag bar honom från bilen och in och jag lyckades även få av honom alla ytterkläder utan att han så mycket som ens kikade lite. Det här är rätt fantastiskt med tanke på att det är Alvin vi pratar om. Tydligen mycket uttröttande att vara på dagis :-)


Alvin på dagis

Enda tråkiga med inskolningen den här veckan är att det har varit så få barn på dagis. På måndag var Alvin enda barnet, på tisdag och onsdag var dom tre och idag var dom två och imorgon finns det stor risk att Alvin är enda barnet igen. Gott om uppmärksamhet från personalen har han ju i alla fall haft. Det har varit 3 pedagoger där alla dagarna :-)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Tur att de drar ner och sparar på personal i dessa kristider;)

2009-03-06 @ 10:14:00
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Schnygga mokasiner (eller hur det nu stavas) :D

2009-03-06 @ 17:22:04
Postat av: Petra

Kul att Alvin trivs så bra! Förstår med den uppmärksamheten att han inte vill gå hem om dagarna :)

Kommer du till Sthlm något framöver? Hojta till i så fall så kanske vi kan ta en shoppingrunda eller något?



kram

P

2009-03-07 @ 09:47:53
URL: http://septemberflikkan.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Ha!, jag hade nog hellre klarat mig utan saker som huvdsäkringar som går mest hela tiden och kranar som bara står och spolar;D

2009-03-08 @ 10:02:33
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: Lisa

Maggan: visst är dom snygga! Är faktiskt din julklapp till Alvin :-)



Petra: Ja det är verkligen jätteskönt att det går så bra..nu har han dock gått och blivit sjuk så det får bli några dagars paus i inskolningen. Har ingen sthlm-resa inplanerad just nu men någon gång här under våren borde det bli en tur till storstaden och shoppingtur låter riktigt nice!



Sofia: Äh..inte vara en sån tråkmåns nu. ;-)

2009-03-08 @ 22:05:04
URL: http://vidvagensande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0