Var tog den söta lilla pojken vägen?

Alvin har varit på helt underbart humör i några veckor nu. Sovit som en prins, skrattat sig igenom dagarna och varit allmänt tokcharmig och söt. Dock han jag inte mer än uttala orden underbart humör högt innan allt vände. Nu sover han helt plötsligt inte alls lika bra. Vaknar varje natt och vill inte somna om förrän han får komma över i vår säng, vaknar och tycker det är morgon redan vid 5 och är allmänt gnällig och klängig på dagarna. Dock är han fortfarande rätt söt ;-)

Vårt lilla charmtroll


Vi funderar lite på om dagis kan vara en bidragande faktor till detta bekymmer. De dagar han är hemma sover han middag i 2-2,5 timmar och vaknar sen på galet bra humör medan han på dagis max får sova 1,5 timme. Inte bestämt av oss alltså utan barnen äter lunch efter vilan så när lunchen serveras väcks barnen. När jag sen hämtar honom på dagis verkar han trött och gnällig och det håller i sig resten av dagen och som vanligt när han sovit dåligt på dagen så krånglar han även natten. Får se om det blir bättre nu när vi åker till Gällivare och Alvin får vara ledig från dagis i 5 dagar.


Kommentarer
Postat av: Kusin Maggan!

Ojojoj..vilken snygg jacka han har :) värsta gangstern ;)



2009-05-08 @ 13:42:31
Postat av: Vera

Så knasigt. Här vilar dom efter (en tidig) lunch och sen sover alla barnen tills dom vaknar själva. Och då får dom mellis allteftersom. Dom kan inte lägga A lite tdigare? Det är väl svårt förstås, men du får väl se efter ledigheten hur det verkar. Lycka till!

2009-05-08 @ 19:13:02
URL: http://miloandvera.blogspot.com/
Postat av: Petra

Säger som Vera, knasigt med tiderna. Här är det också lunch först (tidigt) och sen vila tills de själva vaknar.DEt blir ju lång vakentid för Alvin tills nattning. jag tycker Noel är gnällig som det är på em/kvällarna trots vila efter lunch. Kanske kan de prova att lägga honom tidigare?

2009-05-09 @ 10:52:16
URL: http://septemberflikkan.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Petra och Vera: Japp jag håller med..det är rätt knasiga tider. Frukost 9, frukt strax efter 11..sen vila och lunchen serveras 13. Fröknarna skulle säkert kunna söva honom lite tidigare men problemet är att Alvin inte är jättetrött vid den tiden. Men det blir nog bättre efter sommaren. Han är på en tillfällig förskola just nu pga av vattenskada på hans ordinarie förskola. Efter sommaren flyttar dom dock tillbaka och där är det andra rutiner. Då blir det tidig (vid 11) lunch och sen vila efter det och då får barnen sova hur länge dom vill.

2009-05-09 @ 14:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0