klubbviken

Idag har jag varit ledig och planen för dagen var en båttur ut till Luleås skärgård. Vädret var dock inte riktigt på vår sida.

Dagens fråga: Ska vi åka till skärgården?

Nej!
 Vaknade tidigt på morgone av att det mullrade utanför fönstret och att regndropparna smattrade ilsket mot fönsterrutan.

Ja! Nåja hoppet är det sista som överger en så när frukosten var avklarad och regnet slutat falla så beslöt vi oss för att trotsa det tråkiga vädret och bege oss ut till skärgården ändå. Det var till och med så att de fulaste molnen gav vika och man kunde nästan skymta solen emellanåt.

Nja! Ni kan ju bara ana vad som hände när vi klev utanför dörren för att bege oss till bilen. Himlen öppnade sig såklart och hela vägen till hamnen satt vi och velade över hur vi skulle göra.

Ja! Till slut så parkerade vi bilen och betalade parkeringsavgift ändå.

Nej! För att sen börja vela igen. Regnet öste verkligen ner och verkade inte ha några planer på att sluta med det. Nä, riktigt så trotsig kände jag mig nog trots allt inte så vi beslutade oss för att ta en tur på stan istället.

Ja! Så fort David startat bilen och börjat rulla ut från parkeringen så upphörde såklart regnandet. Nu fixade inte jag velandet mer så David fick stå för bestämmandet. Det blev en u-sväng och strax var vi tillbaka på parkeringen igen och sen var det bara att greppa vår väska och springa till båten för vid det laget (efter allt velande hit och dit) så var det bara några ynka minuter till avgång.

Dagen har varit jättemysig om än lite kall. Vi fick i oss god lunch på en helt okej restaurang med värsta lyxiga havsutsikten och Alvin har hunnit bada, leka i lekpark och hoppa i hoppborg så det var helt klart ett godkänt beslut att åka ut trots det tråkiga vädret.


Det blåste på rätt bra men David och Alvin trotsade även det och stod ute en del av båtresan.


Man kan inte kalla honom badkruka i alla fall. Jag och david satt på den öde stranden med jacka och långbyxor och småhuttrade men Alvin skulle promt ha på sina badbyxor och bada. Från början fick inte ens tröjan vara på men efter några riktigt kalla vindpustar så gick Alvin till slut med på att en tröja kanske inte var en helt dum idé.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0