Fredag

Förstå hur mycket man hinner få gjort hemma och hur mycket skoj saker man hinner hitta på när man är två vuxna hemma. Igår bakade jag, Alvin och David pepparkakor. Kanske egentligen inte nödvändigt då köpespepparkakor smakar minst lika bra men rätt så skoj ändå, speciellt för Alvin. Idag har vi hunnit städa, uträtta lite ärenden, varit förbi barnens hus och kikat på leksaker och tillbringat några timmar lekandes på teknikens hus.


tänk att en liten fläkt på golvet kan vara så skoj :-)

Samtidigt riktigt tur att vi är två hemma just nu. Lugnet före stormen stämmer fortfarande riktigt bra på dagtid då vår lilla Helge mest sover hela dagarna långa. Dock verkar han ha bestämt sig för att små bebisar ska vara vaken från ca 1-4 på nätterna, i alla fall har han kört på det två nätter på raken nu. Inget skrikande tack och lov men en klarvaken liten filur som inte vill ligga ensam och ha tråkigt i sin spjälsäng.

 
Fick en beställning på en bild där Helge har ögonen öppna -  inte helt lätt dock då jag inte har kameran framme nattetid ;-) men här kommer en i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så söt.

2010-11-19 @ 22:05:48
Postat av: Petra

Varför sova på natten när man kan sova på dagen? ;-)

Antar att det ändras så småningom till mer normala rytmer, så är det här nu i alla fall. Kul bild på Alvin och söt välklädd Helge.kram

2010-11-19 @ 22:37:51
URL: http://septemberflikkan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0