BorttappadeI förra veckan väntade jag på att det skulle dimpa ner en fin mössa åt Alvin som jag budat hem på tradera men dagarna gick och ingen mössa kom. Det kom istället ett mail från säljaren som sa att paketet gått i retur till henne eftersom adressaten var okänd. Okänd? Hur tänkte dom då? Man kan ju tycka att posten borde veta till vilken brevlåda alla små traderapaket ska till ;-)
Tänkte dock inte mer på det utan antog att brevbäraren haft tillfällig sinnesförvirring dagen till ära men när Davids föräldrar ringer dagen efter och meddelar att David fått post från skatteverket hem till dom som först adresserats hit till oss men gått i retur eftersom adressaten var okänd så börjar vi ana ugglor i mossen. Efter lite funderande så inser vi att vi saknar lite smått gott som en lönespec, en tidning och säkert en och annan räkning och efter ändå lite mer funderande inser vi att vi nog inte fått någon adresserad post till oss på typ 2 veckor. Massa reklam har kommit och dagstidningen kommer ju ändå varje dag så vi har som inte tänkt på det tidigare...för vem tusan saknar räkningar? ;-)

David ringde posten idag och dom har visst råkat radera oss ur deras system. Bara så där...en knapptryckning och vi fanns inte längre i brevens värld. Förhoppningsvis fixat nu men har du skickat post till oss de senaste veckorna så är det inte vidare troligt att vi fått det.


Kommentarer
Postat av: Sofia

´Haha, det är nog David som mutat postkontoret för att slippa fler paket!;)Astrid vill också ha de svarta jeansen med, men de fanns inte inne i hennes storlek.

Också vette tusan om jag har råd med fler!;)

2009-08-31 @ 10:47:30
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: Sofia

Men shit bara så där. Jag hade då inte börjat sakna räkningar .

2009-09-01 @ 10:39:48
URL: http://thehurtig.blogg.se/
Postat av: lovisa

hej fin blogg :9allt bra?

2009-09-01 @ 10:51:23
URL: http://lovisawinther.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0