Härliga helg!

Ibland är livet verkligen lite extra härligt. Nu är en sån tid. Jag har långhelg med ledigt fredag, lördag och söndag och vädret är enbart strålande sol och knallblå himmel och vi har Thomas på besök här och som att det inte var nog så är Alvin på aldeles strålande humör hela dagarna och sover som en prins på nätterna.

Igår var vi iväg till Storsand och badade med Fredrik och co. och det är nog mitt nya favoritbad. Helt perfekt för Alvin med långgrunt. Han sprang runt som en galning i vattnet och hade hur skoj som helst.


Alvin visar att han kan dyka under vattnet

Efter badet så fick vi ila hem för att hinna förbereda middag och tända grillen för vi hade såklart passat på att bjuda in Fredrik och co på middag. Riktigt varmt ute hela kvällen så vi satt ut och mumsade på middag och avslutade sen med lite kladdkaka :-)

Idag var det visst jippo här på Hertsön så vi promenerade iväg till centrum och spendera lite pengar på loppisen, åkte häst och vagn, kikade i en brandbil (klar favorit enligt Alvin) och Alvin och Gustav passade även på att prova på ponnyridning. Jag hade spanat ut en liten söt ponny åt Alvin men han skulle minsann inte rida på en sån liten plutt utan han valde den här stora hästen istället.

Pappa fick knappt hålla i honom. Alvin kan själv!

Efter Hertsödagen blev det lite lunch och middagsvila men sen bar det av till golfängen för lite minigolf. Som vanligt gick det inte alltför bra för mig men trevligt hade jag i alla fall.



Sen avslutade vi dagen med middag på Waldorf.
En helt perfekt helg med andra ord...och än är den inte slut. Börjar inte jobba förrän 12.45 på måndag :-D

Kommentarer
Postat av: Sofia

Härligt, härligt!



Om ni vill så är ni bjudna hit på tårta idag efter 1 någongång, eller så kan ni komma imorgon efter 5... vilket som passar bäst för er=)

2009-08-09 @ 09:39:38
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: ellinor

härliga bilder du har tagit ;)

2009-08-09 @ 10:01:07
URL: http://ellinorericsson.blogg.se/
Postat av: karro

vad söt han såg ut med minigolfklubban :D

2009-08-09 @ 10:42:31
URL: http://jonssonfotograferar.blogg.se/
Postat av: Nyfiken ;o)

Vart jobbar du om man får vara nyfiken och fråga ;)

2009-08-09 @ 17:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0