Shopping

Igår var hela lilla familjen ner på stan en sväng för att uträtta lite bankärenden och då passade vi även på att shoppa lite "dagiskläder" åt Alvin. Känns som att det kan komma att gå åt en hel del tröjor på dagis. Som slit- och slängkläder känns det aningen dumt att köpa danskt så det fick bli budgetshopping på Lindex och KappAhl istället. Dock insåg jag att det inte var så jättebilligt på dom affärerna heller men det blev i alla fall 3 tröjor och ett par tights.



Tröja ett från Lindex och tröja två från KappAhl



Tights från KappAhl


Förutom dessa tre klädesplagg blev det även en t-shirt från Lindex men den får ni se någon annan gång eftersom den inte lyckades fastna i kameran idag. De första två tröjorna får dock åka tillbaka till affären för dom satt inte alls vidare bra men tightsen och t-shirten får stanna. Som kompensation för tröjorna som får åka tillbaka så beställde jag två t-shirts från Småfolk istället. Dom var dessutom på rea så i slutändan så blev det knappt dyrare än Lindex och KappAhl och nu fick jag ju dessutom danskt. Slutet gott..allting gott :-)


PS. är det någon som undrar hur man lagar till kesoplättarna så kommer det nu ;-)
Börja med att mosa sönder keson lite. Tillsätt sedan resten av ingredienserna. Ha lite smör i en stekpanna och häll upp två lagom stora plättar och grädda på låg värme. Det var lite klurigt att vända de första plättarna så det gäller att ha låg temeratur så dom hinner få ordentlig stekyta och stelna innan det är dags att vända.

Kommentarer
Postat av: Petra

Åh sötskrutten! Är också lite sugen på de där leggingsen?



Ps. Vilka Småfolk blev det?

Kram

2009-02-13 @ 00:26:50
URL: http://septemberflikkan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0