Stjärnorna vet!

Läste precis om ett relationshoroskop i Sofias blogg. Var visst inte något hållbart S och D byggde på...jobbigt med tanke på de tre barnen och de typ 15-åriga förhållandet. Men stjärnorna vet ju bäst så ;-)

Så här står det om mig och David i hemmets journals kärleksjour
"Intellektuellt starka men skiljer i personlighet. Det är idéerna som ni har som er styrka. Ni två kan skapa och forma er framtid till lycka men i kärlek så kan det vara bäst att vara litet försiktig. För stjärnorna tror att ni inte passar så där värst bra för varandra. Kramas ni trots detta så var införstådd med att det nog är mera av tillfällig art. "

Hmm...det låter nästan lite som att stjärnorna tycker att vi borde satsa på att starta företag ihop istället för att bilda familj. Undra vad för slags företag dom har tänkt sig då...med en förskollärare och en civilingenjör?!
Att varna för kramar är kanske lite i senaste laget. Man kan ju tycka att stjärnorna borde förstå att det nog redan varit en del kramande med tanke på Alvin ;-) Men stjärnorna vet ju bäst så vi får väl flytta isäg och satsa på utveckling av radiostyrda leksaker istället. Jag kan ju dessutom ha hand om de kinesiska barnarbetarna i vårt nya företag ;-)


Sen tipsade Sofia även om barnhoroskop hos babycenter
Alvin är jungfru och så här står det om honom

JUNGFRUN (24 aug - 23 sept)


Detta är ett noggrant barn - jungfruns detaljseende är värdefullt, men behöver kombineras med förmågan att priotera det som är viktigast. Renlighet och ordning är viktigt och jungfruns inneboende kräsenhet kan göra att dessa barn är petiga med maten. Jungfrun älskar att vara tillags och att bli nekad eller bortstött kan sätta djupa spår. Hon eller han är nyfiken, vetgirig och lägger gärna manken till när det gäller att lära sig något nytt.

Nyckelord: Analytisk, skicklig, effektiv, kritisk, noggrann, exakt, metodisk, försiktig och blygsam.

Föräldratips: Jungfruns självförtroende växer i takt med det beröm som ges.



Ja vad säger man. Stjärnorna vet bäst eller hur det nu var?! ;-)



 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Ha ha... jag skrev just ett inlägg där du låter jättemesig;P "lisa gillar orange och rosa, blommor och moln" inte helt sant men det lät bättre så... ha ha ha;D



Ja han verkar ju vara väldigt noga med renligheten... eller nåt=D

2009-03-02 @ 21:34:52
URL: http://thedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0