Morfars pojke

Jag och Alvin har tillbringat några dagar uppe i Gällivare hos mormor och morfar och Alvin har återigen visat vilken liten utomhusmänniska han är. Hade han fått välja själv så hade han nog gärna bott utomhus. Morfar har verkligen försökt vara ute och leka med Alvin och i lördags var dom ute i närmare 3 timmar och ändå så blir Alvin riktigt riktigt ledsen när det är dags att gå in. Han ropar NEJ, NEJ, NEEEJ så fort man närmar sig ytterdörren och när man lyft in honom så börjar krokodiltårarna att spruta. Vi var där i 5 dagar och varje dag har han varit ute minst 2-3 timmar. Mormor har varit ute och lekt med honom, Thomas har varit ute och lekt med honom, morfar har varit ute och lekt med honom och jag och Malin har varit ute med Jessie och Alvin men ändå så skulle Alvin gärna ha varit ute lite till :-)

Alvin är dessutom en riktig liten morfars pojke. Allt som morfar gör gör Alvin också. Morfar skruvar, Alvin skruvar. Morfar kastar upp en boll på taket, Alvin kastar (eller snarare försöker kasta) en boll upp mot taket. Morfar står på ett ben, Alvin står på ett ben. Morfar tar en pinne och slår iväg en kotte, Alvin tar en pinne och försöker slå iväg en kotte. Jag tror att morfar är Alvins stora idol.



Kommentarer
Postat av: Petra

Vilken fin bild på morfar och Alvin! Noel och Alvin verkar vara rätt lika både till form och sättet :-D Noel blir galen när vi "tvingar" in honom. Han går gärna och hämtar skor och drar i jackorna för att liksom visa att vi ska ut. Det känns toppenbra att vi kommer att byta till ett dagis som är ute ÄNNU mer än detta (även om de är ute nästan hela dagarna) :-)

2009-05-14 @ 08:28:24
URL: http://septemberflikkan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0