det här med kläder

När det kom till klädtips inför dagisstarten så hade personalen egentligen bara två saker att säga; många ombyte och ull.

Barnen kommer få ha sina vanliga kläder när dom är inne men så fort dom ska gå ut så är det ull som gäller. Ullunderställ och ullstrumpor i understa lagret.

Synd då bara att att ullunderställ oftast är så attans tråkiga och ändå så attans dyra. Okej med dyra kläder om dom åtminstone är snygga. Men dyrt och tråkigt är inte alls skoj ju. Ett lite roligare set har jag i alla fall hittat...av märket Molo ofcourse ;-) Ett sånt har fått flytta hem hos oss men med tanke på den andra viktiga klädpunkten (många ombyten) så känns det som att jag måste hitta ett till underställ i ull.Bilder lånade från www.matadorkids.se

Förutom det har även en snygg Moloryggsäck fått flytta hem till oss. Alvin måste ju ha en egen söt liten ryggsäck nu när han ska ut på massor med små äventyr i skogen.

bild från www.luckylittleme.se


Kommentarer
Postat av: Emma

Så mysigt! Milla måste nog också ha ett rooosa ullunderställ och en lila rygga till dagisstartetn :P Hoppas hon kommer in på Ur och skur på kronan efter jul!

2010-08-26 @ 08:35:12
URL: http://solouniko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0