Lucia

Det blev ingen luciamorgon i TV-soffan i år.
Istället ställde vi klockan på 6.30 för att kunna infinna oss på dagis en timme senare. Ur och skur innebär även luciafirande utomhus. -21 stod termometern på när vi vaknade men trots det så var det jättemysigt. Det var alldeles kolsvart ute och på dagisgården hade dom tänt en stor eld och placerat ut ett flertal marshaller och sen bjöds det på luciasånger, rykande varm glögg, hembakta lussebullar och pepparkakor.

Vår alldeles egna lilla envisa tjuris vägrade dock stå med dom andra barnen och sjunga. Han tog plats brevid oss i publikskaran istället.

Bilder hade jag gärna bjudit på men med tanke på att det var kolsvart ute och alla barnen har massvis med reflexer på sina overaller så valde vi att lämna kameran hemma. Istället får ni nöja er med mina två små tomtenissar fotade här hemma för någon dag sedan.


Kommentarer
Postat av: Emma

Sötaste små tomtenissarna! Och morgonen lät supermysig trots -21 grader :)

2010-12-13 @ 20:41:19
URL: http://solouniko.blogg.se/
Postat av: Petra

Vilka söta nissar! Vi har också ute-lusse tåg. Vi lyckades att få Noel att gå med i tåget och sitta framme vid "scenen" men sjunga skulle han rakt då inte göra. Trulis! Sen var det grötfrukost inne. Mysigt!



kram

2010-12-14 @ 11:38:53
URL: http://septemberflikkan.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Det är så gott med lussebullar. :P Tycker du att det är okej att man även bakar det efter lucia?

2010-12-16 @ 01:07:11
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0