13 dagar kvar

Helt galet men räknaren här till höger påstår att det visst bara är 13 dagar kvar till beräknad födelse nu. Trots foglossning, illamående och alla de andra krämporna så går dagarna på något sätt ändå i rasande fart. Var ju för tusan typ igår det var 30 dagar kvar.

Det går så snabbt nu så vi glömmer att man kanske borde förbereda lite. Sist jag skrev när det var en månad kvar så byggdes vagnen om och sängen började målas om men efter det har inget mer hänt och jag måste även erkänna att sängen fortfarande står kvar på toaletten i väntan på ytterliga en strykning färg. Igår insåg jag att det kanske kan vara en idé att köpa hem åtminstone lite blöjor i ministorlek snart. Jag lovar att när förlossningen väl drar igång så kommer vi stå där som värsta fånen som inte fattar något och tycker att det inte alls borde vara dags än.

För övrigt så verkar inte bebisen heller tycka att det är dags än på länge. Inga känningar alls typ. Någon liten förvärk men så få och små så att dom knappt räknas och dessutom har inte bebisen vett nog att sjunka ner och fixera sig heller. Så med stoooor otur så är det inte 13 dagar kvar utan 34 dagar kvar. Och jag har på känn att även om tiden springer fram nu och kanske kommer göra det i 13 dagar till så lär den snigla sig fram efter dom 13 dagarna. Jag är som så inställd på att inte behöva gå över med tanke på att Alvin kom 8 dagar före beräknat. Men bara därför lär jag ju gå över så mycket som bara går.

sen bjuder jag även på en liten magbild från idag.

Kommentarer
Postat av: Sofia

13 dagar ÄR ju helt galet!

Vi tänkte åka till ikea på lördag så antingen fredag eller söndag kan du hälsa bebisen!;D



Blir det fortfarande en Helge eller?

2010-11-09 @ 07:58:29
URL: http://thedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0