helgen

I förra veckan nämnde jag åt Sofia att vi hade som plan att slänga upp bugaboon (stora vagnen alltså) på vinden tills bebisen kommer. Hon bara skrattade och tyckte att 30 dagar till BF borde innebära att man bär ner saker från vinden för att förbereda bebisens ankomst istället för att bära bort saker.

Så sagt och gjort. Helgen har spenderats med att ställa i ordning saker här hemma. Vi bar ner spjälsängen och skruvade ihop den (sen att jag är fröken omständig som nu har skruvat isär den igen för att måla om den vit är en annan historia), vi rensade i garderober för att få plats med alla bebiskläder och vi rensade bland Alvins alla gamla små kläder. Lite fick flytta in här men mycket slängdes iväg.

För att återgå till spjälsängen så står den nu inne på vår lilla toalett och ser gräslig ut. Min tanke är att den ska förvandlas från den mörkbruna färg den hade till fint vit men just nu efter två varv med vit färg så ser den mest bara bedrövlig ut. Den enda vita färgen vi hade hemma när jag kom på att det skulle målas var dessutom en något gammal aningens klumpig färg vilket inte gjort saken bättre. David har nu börjat förbereda för en beställning från IKEA :-D

Så förutom den icke färdiga spjälsängen så har jag nu i alla fall koll på bebiskläderna som finns här hemma, vagnen är ombyggd till liggvagn och några småsaker som saknades till bebisen har inhandlats så nu är jag redo för bebis.

Och Alvin är redo för vintern! När vi ändå var iväg på stan i helgen så passade vi på att komplettera med de sista sakerna till Alvins vintergarderob. Det blev ett par Kuoma-skor, ett par hestra-handskar med ullfoder och en tjock mössa från Didriksson. Kändes som att det var läge att fixa det nu med tanke på att det var minus 8 grader en dag i förra veckan och storlekarna brukar ta slut fortare än fortast.

Men nu är vi alla redo...så ge oss december nu. TACK :-)


Kommentarer
Postat av: Stina

Haha, ja att börja ställa undan saker nu är kanske i senaste laget :)



Typiskt att det blev krångel med färgen, men en ny säng kanske inte är helt fel det heller? ;)



Foglossning är ju helt underbart mysigt, tycker du inte?! Man har lust att skrika av smärta då man ska vända på sig varenda en av de tio gångerna man ska vända sig i sängen innan man kanske lyckas slumra till lite, för att sedan vända sig fem gånger till innan man somnar... :/



Kram!

2010-10-26 @ 10:20:51
URL: http://zon8.blogspot.com
Postat av: Sofia

Tur att ni har två toaletter då!;)

Hade vi haft ett barnrum och en stortjejsäng till Astrid hade ni kunnat få en av våra... men jag gissar att bebis både kommit ut och hunnit bli ett par månader innan det kommer att ske.



Ikeabeställning är ju iofs bara roligt.

2010-10-26 @ 10:31:49
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: Petra

Haha...du ska se hur Leas spjälsäng ser ut. Målade ju om den till Noel (fick den av en kusin. Den var redan vit men behövde fräschas upp) vilket var ett jäkla pill. Att måla runda spjälor är ett straff. hur som helst så ser den nu rätt skruttig ut då Noel gnagt bort färg på den på flera ställen. Stackars Lea får stå ut det för måla om den igen gör jag inte. Tack för vanttips, leta efter bra. Ska kolla Hestras.



kram

2010-10-26 @ 11:48:48
URL: http://septemberflikkan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0