Underbara barn

I onsdags åkte vi till stockholm för en liten minisemester. Främsta anledningen till resan var mässan underbara barn och den hann vi faktiskt besöka hela två gånger.

På fredagen var jag och David iväg själva till mässan medan Alvin var iväg på egna äventyr med farfar. Vi shoppade en del och som vanligt kom det mesta från Nova Stars monter.


Ett gäng med tröjor i lite olika storlekar

 
Byxor och filtar


Huvtröja och fleecejackor

Sen saknas det några saker som Alvin hunnit lägga beslag på. Dock är inte alla plagg till mig själv.

Förutom det så blev det inhandlat en tjockare åkpåse att ha i vagnen i vinter så att inte bebisen behöver frysa ihjäl.


åkpåse från elodie details

Sen på söndagen blev det ett besök till på mässan. Denna gång för Alvins skull. Det fanns hur mycket aktiviteter som helst för barn där och Alvin hann med att åka skridskor, spela tennis, gå på bamsegympa, gå in och titta i både en brandbil och en ambulans, klättra i stora klätterställningar, köra småbilar, gå på knattebio, leka i fisher price monter och mycket mycket mer.



Efter 5 timmars galet busande så åkte vi därifrån med en mycket nöjd men helt slutkörd liten grabb. Riktigt lyckade mässdagar båda två.

Förutom allt vi shoppade så följde det ju som vanligt med en massa gratissaker hem också

en hel hög med gratissaker. Dock saknas det några barnspel, en serietidning och en riktigt fiffig pipmugg från bambino på bilden. Men dom sakerna hade Alvin redan hunnit lägga beslag på.

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh vad mycket fint du shoppat! Och fiiiiina filtar! Jag behöver ju inte filtarna förrän till våren haha, men när vill du ha topsetet? Slutar 14 nu i veckan och är ledig fredag till måndag sen och ja, alltid är jag ledig nått varje vecka så närsomhelst passar iofs!

2010-10-12 @ 13:22:19
URL: http://solouniko.blogg.se/
Postat av: Petra

Vad du också där på söndagen? Vi med. Största behållningen för Noel var nog att få sitta i brandbilen. Jag lyckades också hoppa lite NS :)



Bambino-muggen blev en klar favvo här hemma direkt.



kram

2010-10-12 @ 16:48:27
URL: http://septemberflikkan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0