det går framåt

Vi lever!
tänkte bara så att ni vet med tanke på hur tyst det varit här i bloggen på senaste tiden :-)

Vi har "bara" flyttat till huset. Och holey shit så mycket jobb en sån flytt innebär. Vi har nu kämpat på från tidig morgon till sen kväll i över en veckas tid och än bor våra kläder i sopsäckar och de flesta flyttkartongerna står ouppackade i stora högar i garaget och då har vi ändå varit ett helt gäng med tappra kämpar som slitit på här i huset. Förra fredagen fick vi nyckeln till huset och igår var första gången vi slog på TV:n överhuvudtaget.

Nu börjar i alla fall grunden på nedervåningen kännas färdig. Än så länge är det dock väldigt färglöst och kalt så nästa projekt där är att få upp lite tavlor och blommor och annat piff.

bjuder på en första bild på hallen.

som sagt lite väl kalt än men jag var tvungen att fota ändå för vem vet när det ser så här städat ut nästa gång ;-)

Veckan har spenderats med att tapetsera, bära och köra grejer från lägenheten, roa barn, laga mat, packa upp kartonger, skruva ihop ikeamöbler, roa barn, snickra och fixa i huset, roa barn och leka tetris med flyttkartonger i förrådet. Men nu börjar det kännas beboligt så nu får vi helt enkelt leva efter mottot "en kartong om dagen" tills vi tömt åtminstone merparten av kartonger.


Grillkväll som avslutning på jobbveckan.
STORT TACK för all hjälp vi fått!


April


RSS 2.0