BVC

Igår var det dags för BVC igen. Sist vi var där var för 2 månader sedan så det var lite skoj att gå dit och få en ny vikt och längd på honom. Vår lilla minsting är inte så värst liten längre. 6 månader gammal och 8750 g och 68,3 cm. En stor liten trollunge med andra ord. Dock är han faktiskt snäppet mindre än vad Alvin var vid samma ålder.

Förutom vikt och längd var det dags för omgång två av vaccinationen. Då barnmorskan inte lyckades ragga fram en till personal så fick det bli två stick efter varandra istället för ett stick i var ben samtidigt. Helge kunde dock inte brytt sig mindre. Första sticket reagerade han knappt över, han lekte vidare med sin leksak. Andra sticket gjorde nog lite mer ont för då började han gråta men 5 sekunder senare hade han glömt det hela och var sitt vanliga glada jag igen.

Inge biverkningar har vi stött på än så länge heller. Inge feber och han verkar inte ha det minsta ont i benen så vi får väl se om han klarar sig utan biverkningar denna gången.Jag och Helge har lite tråkigt här hemma idag då regnet bara öser ner och storebror är med dagis nere på stan och firar förskolans dag så vi har passat på att försöka få till några bra Helgebilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0