Älskade lilla skitunge

Räknaren till höger visar nu på 0 dagar kvar. Som tur är behövde jag aldrig sitta och vänta på den efterlängtade nollan. Helge blir 8 dagar idag. 8 dagar som passerat i raketfart och jag antar att de närmsta typ 18 åren lär passera i samma tempo ;-)

Helge är en liten tröttmössa som sover stora delar av dagarna men de stunder han är vaken är han jättenöjd med livet och ligger lugnt och spanar på världen runt omkring honom. Dock visar han mer än gärna vilka röstresurser han har när maten dröjer lite för länge. Men han är relativt tålmodig och kan tänka sig att vänta på den där maten i säkert en hel minut innan han tar till de höga röstresursena. Dessutom verkar han vara en riktigt nattsuddare som nu kört med tre vakennätter på raken. Igår försökte vi få honom att vara lite mer vaken på dagen men det verkar vara ett omöjligt uppdrag. Han struntar i att man tar upp honom och petar lite på honom, han sover lugnt vidare. Så just nu får vi nog leva med att Helge bestämmer när han ska sova och när han ska vara vaken även om det innebär vakna nätter.
Han gillar att åka vagn och att åka bil och han älskar att sova i någons famn och att få ligga på skötbädden på tvättmaskinen när tvättmaskinen är igång. Då ligger han alldeles raklång helt stilla och bara njuter. Dock verkar han sky badbaljan som pesten och gallskrek alla typ 60 sekunder han var tvungen att vara i vattnet.älskade unge


Kommentarer
Postat av: Sofia

ÅTTA dagar! Men shit! Han födde ju typ igår, så snabbt kan han väl inte växa.

2010-11-21 @ 10:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0