Snart maj ;-)

Det är tyvärr långt kvar till maj men jag tänker ändå starta min önskelista redan nu.

Lisas önskelista:
* Veronica Mars - säsong 1
* Veronica Mars - säsong 2
* Veronica Mars - säsong 3

Jag har hittat en TV-serie som jag verkligen gillar. Enda problemet är att jag hittat den aningens sent. För något år sedan så tipsade Camilla mig om den men på något sätt fick jag för mig att det var ett skräpprogram och orkade inte ens se ett endaste litet avsnitt. Nu vet jag bättre..men nu är det ju lite för sent för att se de första säsongerna. Surfade in på cdons hemsida och tänkte att jag skulle klicka hem några boxar men dom är ju för tusan tokdyra så jag får snällt vänta till maj och hoppas att någon köper en sån åt mig då.

  
bilderna lånade från cdon.com


Dagens outfit




Alvin i Molotröja med dalmatiner (storlek 86), jeans från kappahl (storlek 86) och strumpor från polarn och pyret

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Sofia att gå in under min 6:e bildmapp i min dator och lägga upp bild nr 6 därifrån!

Här kommer den.

Augusti 2008.
Alvin gungar hos mormor och morfar.

Det är dock inte riktigt hela sanningen. Bild nummer 6 i mapp nummer 6 var ett fotografi på en bekant till oss som jag inte tror skulle uppskatta att hamna i min blogg så jag radera bort den bilden från datorn och vips så var det en gungande Alvin på plats nummer 6.


Bollskoj!


Bollhavet är fortfarande en stor favorit här hemma

Hurtigt värre

Idag har jag promenerat, promenerat och promenerat. Började med en tur till BVC (som faktiskt ligger ca 20 minuters promenad från oss) för att träffa en läkare om Alvins ögoninflammation som inte verkar vilja ge med sig. Vi fick recept på en salva som vi på något vis ska lyckas få under hans ögonlock 4-5 gångrt per dag. Hur det ska gå till har jag ingen aning om men jag lär bli varse det snart. Efter det bjöd vi Sofia och Astrid på lunch och på något vis kom vi fram till att vi skulle promenera in till stan efter lunchen (att alvins nya fina tröja anlänt till baby och barn hade absolut inget med saken att göra) Väl på stan blev det en tur till "mat och prat" för sedvanlig fika, blöjbyte, rasta barn och mata barn. Sofias kommentar när vi kom dit " Lisa, kan vi inte GÅ hem sen också...så kan vi fika kladdkaka här utan dåligt samvete" Så sagt och gjort..vi mumsade i oss kladdkaka och sen fick vi snällt promenera hem också. SÅ idag har jag promenerat i typ 3 timmar. Nu är mina ben färdiga för idag och vägrar att gå mer...det är nog just att jag orkar ta mig från soffan till sängen när det är dags att sova.

SuperSnällaSySofia

Jag erkänner, jag tittar för mycket på barnkanalen (trots att David fiskat upp fjärrkontrollen från bollhavet så att vi nu faktiskt kan byta kanal när vi känner för det) För den som inte förstod mitt erkännande (och alltså inte bor framför barnkanalen) så kan jag berätta att det finns ett barnprogram som handlar om supersnällasilversara och supersurasunksara...därav min fyndiga rubrik. Nu vet ni det :-)

Sofia har varit supersnäll och sytt gardiner till Alvins rum så nu börjar det blir ordning där. Jag har bara kvar att måla bokstäver och tapetsera en spånskiva så att vi kan få upp hans namn på väggen ovanför spjälsängen sen samt att det ska upp en lampa på väggen också.

Här bjuder jag i alla fall på några (inte så värst bra) bilder från Alvins nya rum.

De nya snygga gardinerna


Sänghörnan som än saknar en lampa samt Alvins namn på väggen


Litet bord där Alvin ofta sitter och pysslar samt hans nya Ikeatavlor som han gillar att titta på.


Fikadejt!

Idag har Alvin varit på date med Astrid. Dom satt på "mat och prat" i varsin plastig antilopstol från Ikea och delade på en fruktbägare. Alvin var en riktig gentleman och bjöd Astrid på lite frukt när det visade sig att hon inte hade med sig något annat än tråkig ersättning.


Alvin visar upp sin fina krokodil för Astrid som verkar lyssna mycket intresserat.

Medan barnen käkade frukt och snackade om krokodiler så satt mammorna och käkade kladdkaka och snackade strunt. Nu låter det förvisso som att mammorna var mycket onyttigare när dom valde kladdkaka istället för frukt men då bör även nämnas att mammorna promenerat i en timma för att ta sig till cafét medan de två små sov hela vägen i sina vagnar.

Min shoppinglista gick det också rätt bra med. Det såg mörkt ut ett tag - när det var ungefär en timme kvar tills vi skulle börja bege oss hemåt så hade jag fortfarande inte lyckats pricka av något från listan men effektiv som man är så lyckades jag till slut rätt bra ändå.

* Insynsskydd till fönstrena i köket (vi behöver ju inte nämna något om mitt URUSLA ögonmått)
* Golvskrapa till duschen
* Målarfärg till bokstäverna som ska hänga vid Alvins säng
* Lite smått och gott från matvaruaffären
* Tofflor/Mockasiner till Alvin
* Piff till TV-bänken (eftersom Alvin envisas med att rymma därifrån)
* Skivor/plankor att tapetsera och hänga upp lite inredningsprylar på

Sen har David och Alvin varit till matvaruaffären och shoppat lite smått och gott och jag har beställt skivor/plankor av pappa.



shoppinglista

Idag ska jag och Alvin ner på stan en sväng och jag har rätt många punkter på min shoppinglista.

* Insynsskydd till fönstrena i köket
* Golvskrapa till duschen
* Målarfärg till bokstäverna som ska hänga vid Alvins säng
* Lite smått och gott från matvaruaffären
* Tofflor/Mockasiner till Alvin
* Piff till TV-bänken (eftersom Alvin envisas med att rymma därifrån)
* Skivor/plankor att tapetsera och hänga upp lite inredningsprylar på

Vi får väl se hur många av sakerna jag kan pricka av från listan när jag kommer hem i eftermiddag. Nu måste jag nog dock skynda mig. I ett svagt ögonblick lovade jag att vi kunde vara klara till 10.30..det är om 30 minuter och både jag och Alvin sitter i pyjamas än ;-)


Begränsat TV-utbud

Filur här hemma har idag beslutat att "barn och kunskapskanalen" är det enda rätta. Trots att comhem har försett oss med ett gigantiskt utbud av kanaler (egentligen ska vi "bara" ha 8 kanaler utöver gratiskanalerna men för tillfället ser vi typ allt) så kan vi alltså just nu bara se på diverse barnprogram och ett och annat kunskapsprogram. Alvin har gömt fjärrkontrollen till boxen så vi kan inte byta kanal och lite lägligt så var det just barnkanalen som var igång när han smög iväg med fjärren.

Söt present!

Jag beställde ett par byxor åt Alvin från mysgrodan i helgen och idag damp dom ner i brevlådan. Jag blev riktigt förvånad för det var verkligen supersnabb leverans och dessutom låg denna söta klubban i paketet.

Tänk att så lite kan göra en på så bra humör


 


 Alvin i nya byxorna.
Lite stora än men jag tog storlek 92 på dom
för att han ska ha något att växa i och för att dom främst är tänkta till i vår
när det är dags att lägga undan overallen.


 


Och Sofia, du kan aldrig gissa vilken Davids första kommentar var när vi kom hem...
"Har Alvin nya byxor?"
Erkänn att du är lite imponerad nu! ;-)


Fullt ös medvetslös!

Igår insåg jag och Malin snabbt att vi skulle bli galna innan helgens slut om vi bara satt i lägenheten med barnen så vi beslutade att åka till Leos lekland och rasta småttingarna. Klokt beslut! Kidsen hade galet skoj och jag och Malin hann ta igen oss lite. Fast helt ärligt så hade även vi rätt skoj i den stora klätterställningen och de stora rutchkanorna ;-) Dock måste vi nog såhär i efterhand erkänna att vi kanske är aningens för gamla för att leka på det där sättet . Malin kom hem med en ond fot och jag kom hem med en ond svanskota.


Alvin i det stora bollhavet på Leos. Lyckan är total!
(ursäkta den usla bildkvaliten...varken jag eller Malin hade lyckats få med oss en kamera så jag fick fota med mobilen)

Idag har vi dock bara varit här hemma och tagit det lugnt. Efter gårdagens flängande så kände vi (vuxna alltså) att det var dags för en slappardag. Så här har vi traskat runt i pyjamas till långt in på dagen.

Alvin och Jessica myser i soffan och tittar på disneydags (eller ja jessica tittar i alla fall på TV..Alvin tittar mest på Jessica)

Alvin är i sjunde himlen här. Han älskar att ha barn på besök och traskar snällt efter Jessica hela tiden. Han har varit på riktigt bra humör mest hela tiden trots på tok för lite sömn. Tydligen behöver inte ettåringar någon sömn alls nästan när dom har barn på besök. (enligt ettåringen själv i alla fall)


Jessica försöker lära Alvin att leka med barbiedockor. Lite seg lek enligt Alvin men han sitter snällt där en liten stund i alla fall.

Alvins problem med ögonen har dock inte blivit bra än. PÅ dagtid går det rätt bra då rinner det inte så jättemycket men så fort han sover så kladdad dom igen rejält.

Stackaren imorse när han vaknade. Han kunde knappt få upp ögonen innan vi rengjort dom.

Äntligen fredag

Idag har vi haft en riktigt slappardag här hemma. Jag har diskat och dammsugit lite men i övrigt har vi mest tittat på TV, läst böcker, byggt med klossar och annat sånt skoj. Alvin verkar ha åkt på någon slags ögoninflammation eller liknande. Inatt vaknade jag av att Alvin skrek i panik i sitt rum och när jag kommer in dit så sitter han upp i sin säng och försöker öppna ögonen men han lyckas inte för dom hade kladdat ihop rejält. Rengjorde dom ordentligt men det var lika igenkladdat på morgonen när han vaknade. Men nu under dagen har det varit mycket bättre...nu får vi se hur det blir inatt. Snart kommer David hem och om några timmar så dyker även Malin och Jessica upp. Ska bli så skoj att ha dom här på besök över helgen.

Tidigare lovade jag lite bilder på våra nya möbler från Ikea. Jag hade tänkt vänta tills vi fått ordning i rummen men TV-bänken måste ni få se redan nu.


Vi har rätt mycket vitt i vardagsrummet så vi köpte en rund ceris lampa att ställa på TV-bänken men den hade spruckit i bilen på väg hem så nu vet vi inte riktigt vad vi ska ställa där...men Alvin har lösningen på det problemet ;-) Hittade honom här idag och förstå vad praktiskt...bara att byta kläder på honom för att variera inredningen.


Här är även en liten bild från Alvins nya rum. A bygger puzzel i väntan på att det ska bli vällingdags.

Måste ha!

En kväll helt för mig själv. David är i Sthlm och jobbar och Alvin sover sen 2 timmar tillbaka. Jag hade planerat att göra massor med saker men istället har jag suttit i soffan hela kvällen och bara njutit av tystnaden och lugnet.

Har surfat runt massor och råkade då snubbla över dom här otroligt söta napparna från mam som släpps i butik om några veckor.

bilden lånad från http://www.bambino-mam.se/

Att det dessutom är dom enda napparna som Alvin tar gör ju inte saken sämre ;-) Vi har länge varit på gång att köpa en uppsättning med nya nappar då dom gamla börjar bli lite väl mycket använda. Men nu beslutade jag mig precis för att vänta i några veckor till ;-) Men jag kan säga redan nu att en sån där härligt gul napp bara MÅSTE vi ha hit hem...och några av dom andra lär också få flytta hem till oss.


Titt-ut!

Vaaaar är Alvin..?



Alvin borta...



Titt-ut! Här är jag! :-)


Alvin har börjat gömma saker hela tiden. Idag gömde han som ni ser även sig själv i vårat skåp. Jag stod och diskade och insåg att det var heeelt tyst i vardagsrummet. Anade ugglor i mossen och gick dit men ingen Alvin där. Efter en stund hör jag ett mummel från skåpet...då lekte han visst kurragömma :-)

Förutom att gömma sig själv så har han idag lyckats gömma två av mina ljus samt sin egen katvigmössa. Mössan har jag hittat nerstucken bakom vår TV-bänk men ljusen är fortfarande spårlöst försvunna.

Tävlingdags igen

Det finns så otroligt många fina nyheter från Molo i shopparna nu. Önskar jag var miljonär och kunde köpa en av varje men nu är jag inte det så jag fortsätter med dessa bloggtävlingar i hopp om att få några hundringar att bränna på Molosar ;-)


Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 500:- hos Oki-Doki barnkläder.
Tävlingen hittar du hos [
TUMADRE ] .

Dialog mellan Alvin och Lisa

A: mamma
L: mamma är här
A: mamma
L: ja vad vill du Alvin
A: mamma
L: Alvin
A: mamma
L: (mamma håller på med annat så hon orkar inte svara på Alvins rop just för tillfället)
A: mamma, mamma, mamma, mamma, mamma
L: *skrattar* lilla trollunge mamma är ju här.
A: mamma
och så vidare...i all evighet

Jag har länge försökt få det lilla trollet att säga mamma men icke. Förra veckan när jag

bad honom säga mamma så tittade han på mig med ett busigt leende..och så sa han pappa ;-)

Nu däremot finns det ingen hejd på det hela så nu börjar det kännas aningen tjatigt

emellanåt. Ni inser vilka givande konversationer min torsdag och fredag kommer bestå av när

David är i Stockholm ;-) Tror bestämt att jag måste lära honom några fler ord


Övriga ord han testat på de senaste dagarna (såklart kommer dom bara någon gång då och

då..varför variera sig när man kan tjata öronen av mamma genom att upprepa ett och samma

ord hela dagarna långa)
Kaka - som faktiskt oftast betyder pannkaka men även tårta, kaka eller bulle ibland
AJ - det säger han när han stoppar fingret i dinosauriens mun hos Sofia och även när han

känner på maten och tycker att den är varm. När maten enligt honom är för varm (vilket den

tydligen är vid varje måltid) så tar han upp tallriken och blåser på maten.
och så titta och där som faktiskt betytder just titta och där




Alvin i sin nya fina fotölj.
Han älskar att sitta i den och titta på barnprogram

BOOTCAMP

Förra veckans träningspass på Helex bestod av hopp och studs på en bräda i värsta popcorntempot - tokigt jobbigt var det. Idag kom vi (okej jag) på att vi skulle testa bootcamp istället och där kan vi börja snacka jobbigt på rikgit. Ett jätteskoj pass men både mina armar och ben skakar än och passt slutade för en timme sedan. Imorgon åker David dessutom till stockholm så jag och Alvin får klara oss ensammma här i två dagar. Kan bli lite extra festligt eftersom jag har på känn att mina muskler kommer totalstrejka imorgon.


I am back!

Nu är jag återigen tillgänglig på mobilen. Var ner på stan idag och shoppade mig en sån här skönhet. Och inom inte allt för många dagar hoppas jag på att vi även kommer ha en fungerande hemtelefon. Snart kan jag kanske börja tro på att det faktiskt är 2000-talet vi lever på ;-)


bild lånad från www.thephonehouse.se

Teknikens under

Jag och teknikprylar är inte direkt bästa vänner. Ofta inträffar dom konstigaste av konstiga fel - fel som David bara skrattar och skakar på huvudet åt och undrar hur jag lyckats med det. Vadå hur? Jag gör ju inget det är prylarna som hittar på det helt själv. Säkert för att jävlas med mig. Idag har i alla fall min mobil gått sönder. Inte sönder på ett sådant där vanligt sätt utan sönder på ett sätt som verkar helt ofärklarligt. Den fungerade problemfritt på förmiddagen men sen slog jag av den under föräldramötet och efter det går den inte att slå på igen...inte helt i alla fall. Jag har en viktelefon med dubbla skärmar och den yttre skärmen fungerar som den ska förutom att den har fått för sig att det är den 1:a januari år 2000 och dessutom envisas den med att säga "öppna telefonen" och det gör den även när telefonen är öppen. Den inre skärmen fungerar enbart precis när man slår på telefonen..då visar den startbilden men sen blir det bara blankt. Det roligaste är att det fortfarande går att spela mp3-låtar sparade på telefonen. Finns en knapp på yttre skärmen för att starta musik och den fungerar att använda.

Det här mina vänner betyder att jag är aningens svår att få kontakt med just nu. Jag har nu varken mobil eller hemtelefon. Man kan ju alltid testa att ringa på Davids mobil om man vill prata med mig men är det under arbetstid så är det mest troligt upptaget på den.

Jag ska försöka köpa mig en ny mobil så fort som möjligt för hur jobbiga teknikprylar än må vara så klarar jag mig inte utan dom. Nu måste jag bara hitta en modell jag trivs med för en peng jag känner att jag har råd med....dessutom MÅSTE den ha tangentlås så att mr lilltroll inte fixar att skicka fler sms :-)

MOLO

När vi kom hem från föräldramötet så kikade jag som tur var in i Sofias blogg. Det bjöds visst både på Molo och tårta hemma hos henne. Man kunde nästa tro att det var min födelsedag...nya härliga kläder (förvisso till alvin - men det är nog faktiskt ärligt så att jag hellre får Molosar till Alvin när jag fyller år än saker till mig själv), tårta, kakor, te och trevlig sällskap. Hem kom jag med dessa skönheter beställda från Luckylittleme Modellbilder kommer någon annan dag då modellen faktiskt fick hoppa isäng direkt han kom hem från Sofia.



bilderna lånade från www.luckylittleme.se

Föräldramöte

Idag har vi varit på föräldramöte (Hur vuxet låter inte det då) på Alvins nya förskolan. Det gick jättebra förutom att det tog oss en hel timme att gå dit. Förstå hur vältränad jag kommer bli när det är dags för inskolning. 4 timmars promenad per dag - slå det om ni kan! :-)

Inskolningen kommer att starta den 16:e februari och hålla på i någon vecka. Vi får väl se hur många dagar som behövs. Alvin stortrivdes där idag i alla fall och ville inte följa med oss hem när mötet var slut. Men jag förstår honom...vem vill byta ett helt stort rum fyllt med nya spännande leksaker mot ett trist vardagsrum hemma fyllt med gamla tråkiga saker som man sett hundra gånger redan?

Verkar kunna bli en riktigt mysig liten avdelning där i alla fall. Lokalerna var inte så jättestora men med tanke på att det än så länge bara är 6 barn (kan bli någon till under våren) så klarar dom sig mer än väl. Personalen kan jag inte säga så jättemycket om eftersom den ena var sjukskriven januari ut och den andra inte sa så många ord idag då rektorn var rätt bra på att hålla låda. Hur som helst så tror jag det kommer bli jättebra för Alvin. Han får komma iväg och göra lite skojiga saker om dagarna, se andra barn och slipper mamma en stund. Lite jobbigt för oss kommer det ju dock bli med tanke på avståndet men det löser sig förhoppningsvis i augusti då förskolan vid oss borde vara färdigrenoverad till dess.

Tävling!

Hittade denna tävling när jag läste i petras blogg och den måste jag ju bara vara med i. 400 kr extra att shoppa Molo för är ju aldrig fel :-) Och poppilopp är redan en favoritbutik så ett sådant presentkort skulle lätt spenderas på bara några minuter.


Vill du också vara med och tävla? klicka här

Shopping med stort S!

Gårdagen var en riktig slösa-pengar-dag. Jag började dagen lite blygsamt med att shoppa ett par Molo-byxor från elva små trolls stora vinterrea. Det fick bli ett par i storlek 68 tänkta att använda som knickers till sommaren.

bild lånad från www.elvasmatroll.se

Alvin var dock inte så värst road av det här med klädshopping så han som inte skulle få sova innan avfärden till Ikea slocknade i soffan bredvid mig. Han gick själv och hämtade napp och nalle och sen slog han sig ner i soffan och bara minuter senare somnade han sittandes där. Han såg dock så söt ut så jag hade inte hjärta att väcka honom. La honom ner och lät honom sova en liten stund.



Efter lunch bar det dock iväg till Haparanda för den stooora shoppingen. Där var vi minsann inte vidare blyga av oss. Men som Sofia redan skrivit i sin blogg så är Ikea stället där det är galet billigt att gå igenom kassan när man handlat massor med möbler men galet dyrt när man bara plockat på sig småkrafs. Som ni säkert förstår blev det alltså galet billigt för oss att ta oss ut från Ikea ;-)
Vi fick med oss hem massor med bra grejer, bla tv-bänk, sängbord, stort skrivbord, hallmöbel, söt fotölj plus två stolar till Alvin och massor med mer skoj saker. Bilder på det här från ni dock vänta med tills vi skruvat ihop allt och fått lite ordning här hemma. Bilfärden hem blev en annorlunda upplevelse. Med tanke på mängden saker vi handat så kan man ju tro att vi hyrt släp..men inte då. Vi var optimistiska och räknade med att allt skulle gå in i bilen (då var vi redan 3 personer + Alvin i stor bilstol som tog upp plats) Efter att ha placerat mig till hälften sittandes på ett nerfällt säte och med huvudet mot en tv-bänk så lyckades vi knöka in alla saker i bilen. Den enda som inte hade grejer i famnen på hemfärden var chauffören.
Alvin gillade det här med Ikea-besök och möbelshopping bra mycket bättre än morgonens kläshopping. På Ikea var han på riktigt bra humör och satt mest i kundvagnen och skrattade och dessutom sov han hela bilresan dit och hela bilresan hem.

Klart att möbelshopping är roligare - då får man ju skruva hur mycket som helst när man kommer hem ;-)


Ordning på dagordningen

På dagordningen idag stod det i vanlig ordning fika ;-) Vi har varit till Mat och Prat och fikat med Jenny, Sofia, Frida och Astrid. Hur trevligt som helst att återigen ha någon att umgås med om dagarna. Imorgon blir det nog lite träning på morgonen och sen bär det av till Ikea. Hoppas på att fynda en TV-bänk, ett bord till arbetsrummet och massa annat smått och gott. Nu ska jag dock passa på att ta mig en liten tupplur medan det är tyst och lugnt här hemma...David och Alvin tog en promenad till Konsum för att hämta ut ett paket.

         Idag bjuder jag på en alldeles färsk bild på vårt lilltroll


Dadadoo Sweetheart

En sån här liten skönhet har jag liggandes här hemma.


   
Känns ju onödigt att den ska få ligga och samla damm i min garderob när den kan vara ute i vida världen och visa upp sig istället. Någon som vill köpa? :-)


Alvin vill ha

Idag har Alvin försökt köpa sig ett par nikeskor. Och jag lovar att jag inte hade ett finger med i spelet. För några månader sedan fick Alvin leka med min mobil och då hade han skickat två sms till Fredriks kompis som vi köpt massa Nike-produkter av i somras men tydligen har inte hans nikebeställningar gått fram för idag skickade han ytterligare ett sms till samma person. Det kan väl bara innebära att han vill ha nya Nikeskor? ;-)


En gammal bild på Alvin i hans favoritskor som nu blivit för små

Vill ha

Kolla in dessa supersöta prylar från cult design.

  
Bilderna lånade från www.cultdesign.se



Sen har Molo precis släppt ny kollektion och den innehåller i stort sett bara supersnygga kläder. Alvin måste nog få åtminstone ett eller två av dom plaggen...vilka har jag dock inte lyckats bestämma mig för ännu.

Två av de supersnygga tröjorna från vårkollektionen

bilderna lånade från www.luckylittleme.se


Ny design

Just nu känner jag att den här bloggen har lite väl trist utseende men ni får ha överseende med det ett tag till. Tänkte försöka fixa till en lite roligare design men det får vänta till någon dag när vi fått lite bättre ordning här hemma och jag känner att jag har lite tid över för att sitta med sånt. (ska försöka klämma in det före Alvin flyttat hemifrån i alla fall)

Hade tänkt piffa upp bloggen idag med lite bilder på min lilla snygging men det är bara att inse att jag behöver en ny kamera. Plockade fram kameran och skulle kika igenom bilderna från julledigheten och inser att jag knäppt max 10 bilder på Alvin och ingen av dom var riktigt bra. Jämför det då med förra årets julledighet då jag nog tog närmare 300 bilder. Men man tappar lusten att fotografera när bilderna ändå blir usla. Så idag får ni klara er utan bilder på lilltrollet men jag lovar att försöka få till någon någon annan dag.

Idag får det istället bara bli en bild på mitt senaste inköp.
mina nya fina träningsskor.


Får passa på att tacka Eva och Ronne så jättemycket för julklappen. Det blev dessa skor, ett par träningsbyxor och ett linne. Allt invigdes i tisdags när jag och Sofia var iväg på vårt första pass på helex. Snacka om att jag är otränad - trodde helt ärligt jag skulle dö när uppvärmningslåten var klar men på något sätt överlevde jag hela passet och trots mycket stela ben och en och annan riktigt ond muskel så blir det nog ett likadant pass ikväll ;-)


Äta soppa med en sked

är inga problem för de flesta personer. Men fråga mig inte hur jag tänkte när jag lagade (okej liten överdrift, jag vispade snarare ihop pulvret med vatten) soppa till lunch idag trots att vår lille trollunge just nu vägrar äta om han inte får äta själv. Två skedar soppa fick David i honom innan det vart tvärstopp. Alvin bara skrattar och skakar på huvudet när skeden närmar sig munnen och kommer den riktigt nära så kniper han ihop läpparna. Det slutade med att Alvin satt där på sin stol och själv slevade i sig soppa..nöjd som aldrig förr. Det gick faktiskt hyfsat bra (när vi väl fått på A dubbla haklappar) men det är tur att vi inte har någon matta under köksbordet ;-)

RSS 2.0