Inredning

Nu är det dags att lägga till en ny kategori här på bloggen. Med ganska exakt 2 månader kvar innan det är dags att lämna den här lägenheten för ett stort hus så känns det som att i stort sett alla mina tankar kommer ligga inom ämnet inredning.

Det är tokigt skoj att sitta här hemma och planera hur det ska möbleras, vilka möbler och prylar som behöver inhandlas och vilka tapeter som ska upp på väggarna. Tokigt skoj men även galet dyrt...ja inte själva planeringen alltså men att förverkliga alla planer. Som tur är så är det här huset i helt okej skick och inredningsmässigt passar det dessutom oss som handen i handsken. Vi kommer bara behöva tapetsera i två rum för resten av rummen är vitmålade precis som vi vill ha det.

Det finns absolut saker att förbättra/bygga om men allt det är saker som man utan problem kan skjuta på framtiden och alltså är huset inflyttningsklart direkt vi får tillträde till det.

Nu får det gärna bli april på en gång, eller ja med tanke på att det är 8 veckors leveranstid på nya soffan så är nog på en gång lite väl snabbt :-)


Kommentarer
Postat av: Emma

Åhhh vad underbart! Och verkligen perfekt tid att flytta in i, vi fick vårat hus i maj och det var perfekt! :) Skönt att det är som ni vill ha det, såg superfint ut! Den är så fin den där tapeten i hallen från Decor Masion :)Och jaa, villha-listan blir bara längre och längre och den betas av i betyyydligt långsammare takt än vad den fylls på. Men det är ju SÅ kul! Finns alldeles för mkt fint!

2011-02-08 @ 14:04:44
URL: http://solouniko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0