home sweet home

Nu var julen över för denna gång. Vi har haft 2 härliga veckor i Gällivare där vi kört med taktiken "fullt ös medvetslös"

Vi har bott 5 vuxna och 4 barn under samma tak så det har varit fullt upp. Rikitgt riktigt skoj men nog tusan var det rätt skönt att komma hem till tystnaden nu igen. Kan gissa att mina föräldrar har pustat ut och riktigt njuuuutit av lugnet hemma idag.

Vi har spelat sällskapsspel, ätit, tittat film, fikat, ätit, snackat, ätit, busat i snön, fikat och så har vi ätit lite mer. Alvin har busat med sina två stora idoler i livet, storkusinerna, dagarna igenom och sen har han stupat i säng om kvällarna. Och Helge har mest myst på där han vandrat från famn till famn. Fördelen med att vara många vuxna under samma tak är att någon alltid har en famn över till en liten Helge som mycket hellre sitter i någons knä än ligger själv någon stans.

Även om det är skönt att komma hem igen så känns det även lite tomt. Vad tusan ska vi nu hitta på om dagarna? Som tur är (ja egentligen är det ju otur men nu när det ändå är som det är så får man väl kalla det tur) så är ju David arbetsbefriad och kommer vara hemma med oss ett tag framöver.


de fyra kusinerna samlade på en och samma bild

Kommentarer
Postat av: Sofia

Snygga killar på rad!Fikasugen är jag alltid;)

2011-01-03 @ 09:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0