GLASSFEST!

Nu blir det glassfest här varenda dag hela sommaren lång.

Både jag och David kom visst med i buzzadors hemglasskampanj. Så nu får vi hem MASSVIS och då menar jag verkligen MASSVIS med glass så nu är det bara att alla ni kära vänner ställer upp och kommer på glasspartyn i sommar.

Om jag räknat rätt så får vi 22 förpackning med glass :-0
Tur att vi har mååånga glasstokiga vänner säger jag bara.Så Fia - det är bara att du samla alla dina barn, deras kompisar och era grannar någon dag så kan vi komma och utfodra er med glass :-D


Vill DU också bli en buzzador och få chans att prova och marknadsföra olika produkter klicka på den här länken och anmäl dig (använder du länken syns det att jag värvat dig och då får jag några extra poäng)

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=liswaa04

pissig dag

Idag är nog den värsta dagen på länge.
Vaknade på morgonen med HEMSK huvudvärk och lite extra kraftigt illamående. Masade mig ändå upp ur sängen och satt i mig lite frukost men den hamnade snabbt i toalettstolen istället. David fick gå med A till dagis medan jag sov bort några timmar med förhoppningen att må bättre när jag vaknade. Det fungerade såklart inte. Har nu i alla fall pillat i mig typ 3 gafflar med pyttipanna och två alvedon och strax blir det en dusch så att jag åtminstone överlever eftermiddagen med A.

Jag skulle helt ärligt behöva lite semester från det här livet just nu men jag vet inte riktigt var jag ska skicka ansökan. Jag räknade igår och insåg att jag nu mått illa i exakt 63 dagar!! Efter mina 11 första dagar var jag redo för psyket så det kanske inte är så konstigt att jag kraschar totalt vissa dagar.

Så nu ska jag gå och överleva den här dagen och hoppas på att det snart blir torsdag. För torsdagen bara måste ju bli bättre än den här skitdagen! sådetså!

på återseende

Nu drar vi till stockholm över helgen.
Fast jagmåste erkänna att jag MYCKET MYCKET hellre hade åkt nästa helg. Skitjobb att luras sådär. Jag trodde jag skulle jobba nästa helg och därför inte hade möjlighet att åka till Sthlm då men så har det visat sig att jag inte alls ska jobba då. Skit också!

Varför är nästa helg mycket bättre då?
Jo för då hade jag kunnat åka till Danmark en sväng och fått vara i Moloheaven i några timmar. Förstå hur SKOJ det hade varit.
Nu får jag istället sörja över att vi bokade in den här helgen och sura lite på Molo för att dom släpper datumen så sent.

Så nära men ändå så avlägset.


+ en present

Som om det inte vore nog med fika, poolhäng, snack och bus så fick jag (ja det är lika bra att erkänna att det nog mest var till mig) även en present av Sofia.

Som den pysselgalning hon gått och blivit så hade hon även pysslat ihop dessa godbitar åt mig.


Helt perfekt då Alvins (okej mitt) kakfat stått och ekat väldigt tomt.
THANKS!


En inbjudan

Idag kom det ett sms från Sofia som bjöd in till lite poolhäng (minus poolen men iaf ;-) efter dagis.
Jag, S och lilla H satt och hängde i skuggan under parasollet och snackade strunt medan Alvin och Astrid busade järnet.


A och A saknade sandlåda så dom började gräva upp gräsmattan.
Riktigt tur att snälla grannen kom över med en stor sandlåda som så lägligt placerades precis över den nya fina jordplätten mitt i gräsmattan ;-)


Har man ingen pool så får man ta vad som finns ;-)
Vore dock dumt att tro att det skulle räcka med att skvätta vatten och plaska med händer och spadar...nej självklart skulle huvudena också doppas. Dessutom samtidigt i samma hink (trots att det fanns två hinkar med vatten)


Härliga Helg

Hela långhelgen höll sommaren i sig (och det gör den fortfarande)
Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad vi pysslade med hela helgen mer än att vi bodde utomhus så jag tänkte nöja mig med att bjuda på några bilder.


Alvin önskar sig en egen sandlåda på uteplatsen. A ringde morfar idag och frågade om inte han kan bygga en sandlåta åt Alvin ;-)


Årets första utomhusdopp hanns också med


En kvällstur till shell hann vi också med. Vi tog våra cyklar och packade in Alvin i cykelkärran och trampade iväg för att inhandla lite glass och kaffe.


Alvin har även hängt en hel del i lekparken som lägligt nog ligger granne med vår uteplats. Ett par nya kompisar har han också hunnit skaffa sig där. Många gånger kan jag tänka att det vore nice med ett hus men just såna här gånger känns det jättesmidigt med lägenhetsområde. Massvis med barn att leka med.


Härliga sommar

Från ingenstans så dök sommaren upp här under gårdagen. Hur underbart som helst.

Vi har tillbringat massor med tid utomhus. Vi har cyklat, solat, blåst bubblor ätit glass, byggt sandslott, gått barfota i gräset och massa annat skoj som hör sommaren till.


Storpojkefrisyr

Idag har Alvin varit till frisören för allra första gången. Han var mycket förväntansfull och blev jättebesviken när frisören vi tänkt gå till visade sig ha fullbokat hela dagen. Vi hade tänkt strunta i det då och istället klippa honom i sthlm nästa helg men då började Alvin gråta så vi fick snabbt leta reda på en annan frisör som hade ledig tid idag :-)

Alvin satt helt blixtstilla i stolen och tittade med stora ögon i spegeln på vad frisören höll på med. Hon var jätteduktig men på intet sätt snabbast i stan. Jag hann nästan bli less under tiden och då satt jag ändå i vänthörnar och surfade på mobilen.

När allt var klart var Alvin stolt som en tupp och överlycklig över att ha fått vara till frisören.
Mamman däremot har nu mycket svårt att vänja sig vid den nya frisyren. Den är helt okej men det ser ju inte ut som min Alvin längre. Han blev genast något år äldre.


En nyklippt Alvin på väg isäng

det här med simultankapacitet

Jag sitter i soffan och surfar medan Alvin och David sitter på golvet och bygger med lego.

Jag och David börjar prata om hur vi ska lägga upp dagen för att hinna med allt vi planerat.

A: Men paaaaaappa bygg med mig då!!
D: Men jag pratar med mamma nu.
A: Men du kan ju bygga med handen!

Just det. Bara för att man pratar så behöver man ju inte sluta bygga...eller så kanske man måste det om man är kille ;-)


RSS 2.0