31 dagar kvar

Min lilla nedräknare här till höger påstår att det nu är 31 dagar kvar av denna graviditet. Jag hoppas faktiskt att den har fel och att det snarare är max 25 eller något liknande. Men med tanke på vilket landsting jag tillhör nu så skulle det faktiskt tyvärr lika gärna kunna vara 52 dagar kvar. Huga

Jag tycker annars att 101112 vore ett tufft födelsedatum för bebisen så det tänker jag satsa på. sådetså!
Och David tycker 16:e november eftersom Alvin är född 16:e september. Inte riktigt lika tufft som mitt förslag men jag kan gå med på 16:e också :-)

Klockan är nu 05.20 och jag sitter uppe helt ensam i mörkret och här har jag suttit senaste halvtimmen. Skulle mycket hellre ligga i sängen och sova med resten av familjen men det bara går inte. Alvin vaknade för någon timme sedan och kom över till vår säng och efter det har jag inte riktigt lyckats somna om. Det gör ont i hela kroppen och det spelar ingen roll hur jag än försöker vända mig. Har iof inte så värst många olika ställningar att välja mellan. På mage är ju som helt uteslutet och ligger jag på rygg blir jag helt yr och illamående så då finns bara på sidan kvar. Men när jag ligger på sidan får jag ont i höften och fogarna efter en stund så alltså sitter jag nu i soffan istället och inväntar morgonen.

I övrigt så är jag faktiskt mest bara less på att vara gravid nu. Jag vet att man inte ska klaga och att det kommer något bra ut av det. Men för tillfället skiter jag i det för jag är verkligen inte en sån människa som gillar att vara gravid och alla krämpor som är och har varit i denna graviditet har inte direkt gjort mig mer positiv till det hela.

För tillfället lider jag av lätt illamående så gott som varje dag, kraftig foglossning som gör som allra mest ont när jag ska vända mig i sängen eller ändra sittställning i soffan. Vid dessa tillfällen så brukar jag på allvar tro att jag kommer att gå sönder om jag försöker vända mig eller ta mig upp ur sängen/soffan. Sen har jag även drabbats av åderbråck på ställen jag inte ens visste att man kunde få det och nu senaste veckan har jag även börjat få värsta klådan på eftermiddagarna/kvällarna. Visste helt ärligt inte ens att det var en graviditetskrämpa men se det var det visst.

Så ge mig december NU!

Kommentarer
Postat av: Petra

Åh vad jag känner igen mig. Och ändå hade jag en lättare graviditet än dig. Fick ju bara de roliga åderbråcken DÄR och såg ut som en elefant. Hoppas verkligen att bebisen väljer att kika ut lite lite tidigare. Sista månaderna går ju sååå sakta.Vet att det är rätt fånigt att säga men försök att njuta av livet med ETT barn, snart är det fullt ös medvetslös som gäller.pepp-kram

2010-10-21 @ 13:27:19
URL: http://septemberflikkan.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Jag är SÅ glad att jag inte är gravid!;PMen jag röstar för 5:e annars... om nu inte 12:e eller 16:e passar Helge:D

2010-10-21 @ 19:51:51
URL: http://thedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0