morgonpigg

Den som myntade uttrycket morgonstund har guld i mund hade uppenbarligen inte ett litet H i sin närhet. Igår slog han nytt rekord genom att ta morgon redan 4.15 så dagens 05.00 får nästan klassas som sovmorgon. I vilket fall så känns inte någon av dessa morgontimmar alls vidare värdefulla att få tillbringa vakna. Jag hade mycket mycket mycket mycket hellre sovit.samtidigt känns det aningens svårt att vara sur en längre stund på en sån här liten gladskit.

Gårdagen var i alla fall riktigt trevlig trots tidigt uppvak. Alvin var iväg på kalas hos en kompis från dagis. Det var hans första "dagiskalas". Jag har länge väntat att det ska dra igång med kalas och nu verkar startskottet ha gått. David fick höra igår att nästa kalas verkar vara redan om två veckor så jag antar att det kommer rulla på med kalas nu var och varannan vecka. När Alvin fyllde 3 i september så hade han inget barnkalas (mer än att kusinerna och ömans var här förstås). Jag har medvetet avvaktat med att fråga om han vill bjuda dagiskompisar tills han själv efterfrågar det. Men nu efter gårdagen så har han börjat planera sin fyraårsdag och vilka han ska bjuda. Jätteskoj med kalasande enligt barnen rätt skoj enligt mig. Eller det är väl skoj så länge det det blir rimlig mängd kalas.


PiratAlvin redo för kalas

Vet ni vad vi sen gjorde igårkväll? Lagom till att vi ätit middag så försvann solen och det började storma och lite mörka moln hopade sig på himlen. Då gav sig familjen Waara/Karlsson till lövskär och tittade på båtar och kastade sten i vattnet. Andra kanske satt inne och myste med tända ljus nerkrupna under en filt i soffan men tydligen inte vi. När vi började prata om lövskär så var dock vädret fint men inte när vi väl kom iväg...men vad gör väl lite regn egentligen. Alvin hade skoj och det var rätt skönt med frisk luft och att se något annat än bara gatorna runt vårt hus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0